Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Nezlobte se, ale ty rady jste si měl nechat pro sebe. Míchání kvasu samo o sobě určitě nezpůsobilo ten zápach. S tím zvýrazněním pachutí po naředění pálenky mám stejnou zkušenost. Ale jak chcete naředit pálenku na vyšší lihovatost bez použití čistého vysoko procentního lihu? A přidání konzervovaného ovoce do kvasu za účelem jeho zkvalitnění bych pro výrobu kvalitního destilátu taky nedoporučoval. Raději kvalitní jablkovice s jeho typickou chutí a vůní, než rádoby voňavá kompotovice.
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika