Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

...močovina se přidává jako živná sůl pouze při mléčném kvašení.

Možné to je, no pridáva sa aj pri kvasení, kde je cieľom produkcia etanolu. Vedel by som Vám hneď teraz menovať 2 veľké priemyselné liehovary, ktoré používajú močovinu ako zdroj dusíka pri nemliečnom kvasení.

Protože ale cílem není proces kvašení, nýbrž etanol, tak je potřeba aby soli udržovaly správné pH...

V laboratórnych podmienkach sa soli využívajú na pufrovanie reakčnej zmesi, aby bolo čo možno najdlhšie zabezpečené optimálne pH. V bežných podmienkach som sa s tým nestretol. Kvasinky sú, čo sa pH týka, veľmi flexibilné a dokážu sa vysporiadať so širokým rozsahom pH.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika