Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Po dlouhé době jsem v podstatě na popud známého navštívil web Kovoděl Janča a tam mě zaujala typová řada s kloboukem kotle, který je v horní části zakončen rozšířením ve tvaru koule a tento zlepšovák se honosí názvem AROMA. V popisu je uvedeno, že to slouží k zachycení výraznějšího aroma a tedy kvalitnější slivovici. Napadá někoho jakým způsobem dochází k tomuto jevu? Jaký je důvod a fyzikální příčina, že se aroma zlepší?

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika