Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Za sebe si myslím, že ne. Možná má na to někdo jiný názor.

1.Vykvašený mošt si myslím bude mít jiné aroma, jak vykvašené rozdrcené jablko.

2.Lisovat před kvašením a po kvašení. Určitě po vykvašení dostanu přes lis více štávy, než kdybych to lisoval před kvašením. 

3.Kvašením se z toho stane taková kaše a jde snadněji přes plachetky vylisovat a je i odpadu o hodně méně.

4.Jak již jsem psal úspora času.Když budu lisovat před kvašením strávím nad tím při takovém množství i dva dny. Lisování po kvašení provádím při pálení.Musel bych tam sedět tak i tak, alespon u toho něco dělám a nenudím se.  

Je to jen můj názor a mě tak vyhovuje.Určitě se tu najdou oponenti.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika