Jednoplášt takzvaná Polská opičárna, jak jí zde někteří nazívají. Než jsem si vše vychytal hodně jsem se natrápil, ale nyní naprostá spokojenost a jen se mi potvrdilo, že i natakové opičárně se dá vyrobit kvalitní a aromaticky vonící kořalka. Dnes si troufnu říci, že pokud by dotyčný ochutnal a neuvidí na čem to bylo vyrobeno nepozná, že to bylo vyrobeno na takzvané Polské opičárně.Tím nechci vychvalovat to musí posuzovat degustátoři. Jak jsem ale psal trvalo mi to skoro rok vychytat vše kolem toho.Dnes naprostá spokojenost a jak zrovna napsal Rafel,(kterého si nesmirně vážím a touto cestou mu a Petru Šlosarovi chci poděkovat za jejích diskuze, které jak tu tak i na Desliku sleduji a učím se na nich.) nepotřebuji žádné opičárny a v jednoduchosti je síla.Nakládám klasický kvas, který před pálením vylisuji. to už jsem také docela slušně pořešil a již mám další nápady na vylepšení.tak abych si to co nejvíce zjednodušil.
DakotaFred