Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Nejjednodužší je použít potravinářskou příchuť "hořká mandle" v přiměřeném množství. Nejlevnější je použít slupky z jader mandlí, které v tomto předvánočním období mnoho žen pečících cukroví vyhazuje. Nejrozumnější je použít celé jádra mandlí či jiného příbuzného peckového ovoce (meruňky, broskve, švestky, ryngle a višně). Je potřeba ochutnávat vstupní suroviny a podle potřeby doladit poměr (každé jádra jsou jinak aromatická a obsahují jiný poměr mezi amygdalínem, vanilínem a ostatními aromatickými glykosidy). Obecně není potřeba průtahová destilace, ale společné zrání potřebnou dobu v demižónku či soudku. V demižónku (oproti soudku) se doporučuje přidat i vanilkový lusk.

SfK.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika