Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

S tím puzírováním to snad nebude tak zlé, dostávám hodně mailů k této problematice. Takže k Vašemu dotazu. Doba destilace je závislá na výkonnosti plynového vařáku. Nicméně je mi známo, že na zpracování 150 l kvasu je třeba 7,5 m3 plynu, přičemž 6 m3 (tedy 80%) se spotřebuje na vyhřátí k bodu varu a zbytek je na udržování varu. Opravdu této technice nefandím, protože je energeticky velmi náročná, ale to neznamená, že by se tímto způsobem nedal vyrobit kvalitní destilát. Vše záleží na zkušenostech palírníka, kdy destilaci odstaví a tím oddělí jádro od dokapových složek, které musí zůstat ve vařáku. Určitě se orientuje podle vytékající lihovitosti produktu v epruvetě a hlavně senzoricky. PŠ

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika