Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravím Vás,
Zaujímali by ma Vaše skúsenosti s jednokotlovými destilačnými zariadeniami – teda tými čo sú +/- vyrábané “špecializovanými” výrobcami a s objemom kotla cca 200-300 l aké sa používajú v pestovateľských páleniciach (asi štandardne s troma rektifikačnými etážami).


Ako dlho by asi mala trvať destilácia (približne)? – teda viem že to záleží od kvasu, ale aspoň približne… povedzme tých 200-300 l “predhriateho” kvasu


A ako je to s dokvapom? – od akej liehovitosti treba kontrolovať senzoricky a do kedy približne to nechať tiecť (pri rôznych druhoch kvasu) – zhruba tak ako pri 2D alebo je to pri jednom kotli s deflegmátorom iné?


Aké sú Vaše skúsenosti s kvalitou výsledného destilátu pri tejto technológii?

Michal

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika