Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Od 25°C se uvolňují aromata (platí pro víno) potom může nastat ten problém s aroma. V dotazu kde šlo o glukózu nebo dextrozu tak se získává jiným způsobem. Chemické složení neznám :). Já cukr nedávám vůbec. Dle mne je to v pálence znát a udajně cukr dělá bolehlav..
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika