Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Presne tak, vo vinárstve je v poslednom čase dokonca trend robiť vína s kvasinkami prirodzene sa nachádzajúcimi vo vinohrade, čím sa zdôrazňuje význam slova terroir. Údajne sa tak dajú pripraviť vína charakteristické pre danú oblasť, pričom na druhej strane bariéry stoja tzv. technologické vína pripravené komerčne dostupnými kmeňmi kvasiniek. To len taká malá odbočka od destilátov. Ako a či vôbec sa to prejaví aj pri destilátoch je určite aj otázkou typu a zostavenia danej destilačnej aparatúry. Koľko prchavých a teda senzoricky zaujímavých látok sa počas nej odstráni a koľko ostane vo finálnom produkte. 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika