Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

...márnomyselnosti si ju všimne len málokto...
*
Já jsem si ji všimnul a VELMI souhlásim s ní.
Aspoň mé zkušenosti tomu nasvědčují.
I s "obyčejným pekařským droždím" nebo i "divokými" kvasinkami přítomných na všech čerstvých druzích ovoce jsou a jen "čekají na svou příležitost"... se dají udělat i velké věci.
Záleží jaké se jim na jejích práci připraví prostředí a podmínky a které jejích kmeny nebo nakonec převládnou.
*
Jiná věc je domácí vinářství, zkvašování cukru, invertovaných škrobů, medoviny apod. kde se někdy používají suroviny které živé kultury kvasinek obsahovat nemůžou a musejí se tam dodat.

Rafael.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika