Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Přece mi jen přijde škoda těch neprokvašených cukrů které zůstanou ve výpalcích...

Já bych taky asi vysoce cukernaté durancie rozředil - kdybych je měl. Nicméně pěstitelé, co mají s pálením durancií zkušenosti (já žádné), to nedělají a radši neprokvašený cukr obětují. Říkají, že naředěním ovoce sice získají víc destilátu, ale na úkor jeho aromatu. Je to logické, pecek a slupek zodpovědných za tu úžasnou chuť duranciovice v kvasu naředěním nepřibude.  Nebo naředí duranciový kvas méně sladkými švestkami. Což bych asi udělal taky.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika