Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

kedze CO2 je tazsie ako vzduch tak sa drzi stale na povrchu kolaca...

Jenže CO2 taky reaguje s vodou na kyselinu uhličitou. Takže když nějaký čas žádný nový plyn nepřibývá, rozpustí se v tekutém podílu kvasu. A svíčka nezhasne.
   Jinak připravenost kvasu posuzuji pohledem (bublinky na hladině,  potopila se deka, vyčeřil se mošt,...) poslechem (nešumí) ochutnáním (není sladký) rozvahou (doba kvašení x teplota). U švestek není třeba připravenost hlídat.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika