Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Tak ja som dnes volal do palenice, lebo zajtra som objednaný na pálenie. Hovoril som mu, že slivky mali vyšší cukor na začiatku, dal som som ich do pivnice kde jeho stále 17-18 stupňov. Za tie 3 týždne sa takmer ani nepohli. Hovoril mi, z tieto slivky sú už vraj určite vykvasene, že durandzie a bystricky majú iny podiel susiny a cukru. Co je ale zaujímavé, že som i o bol dnes po takmer 8 týždnoch ďalšie meranie a vyšli mi nasledujuce výsledky : Ešte podotknem, že zakladane boli zhruba rovnako a bez cukru, 1. Sud - založený 8.9.2018 refraktometer 11bx, cukromer necelých 6bx 2. Sud - založený 16.9. Refraktometer 9bx, cukromer 3.5bx 3. Sud - založený 20.9. Refraktometer 11bx, cukromer 5,5 bx
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika