Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Rozhodně bych doporučil používat refraktometr při zakládání kvasů a podle nalezené hodnoty potom dosladit. U nestabilních kvasů a těch je většina to citelně přispívá k vyšší stabilitě kvasu tj. i malý 1 - 1,5% přídavek cukru chrání kvas před zoctovatěním. Vámi nalezený index lomu 10 °brixi je skutečně nápadně vysoký. Nemůže to být způsobeno vyšším obsahem nezkvasitelných cukrů např. sorbitolu? PŠ

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika