Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Vážený pane Rafaeli, buďte v klidu. Úkapy můžete klidně ochutnávat a na Vašem zdraví se to neprojeví, pokud to přeženete, bude Vás ráno bolet hlava. Proč? Víte v průběhu kvašení toho methanolu vzniká na zálkadě rozkladu methylesteru galakturonové kyseliny, tedy pektinu, tak malé množství, že Vás to nemůže, na rozdíl od lízání modré skalice, vůbec na životě a zdraví ohrozit. Ale kdo by to dělal? Úkapy mají běžmě 90%, jsou prakticky nekonzumovatelné. A pokud do 2 dcl 78 - 80 °C teplé vody nalijete polovinu polévkové lžíce testovaných úkapů a ochutnáte to,  tak si tak akorát opaříte jazyk. PŠ

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika