Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Večer zahájit 2D, nechat vykapat první díl úkapů a přes noc nechat obsah vařáku, samozřejmě s chladičem  (ten se vyvětrá sám pane Rafaeli!!) vyvětrat... a ráno pokračovat v destilaci

Aha, takže vy doporučujete, ochlazení lutru při 2D přes noc, kvůli Vám budu začínat 2D večer a až se našinec vrátí z práce má pokračovat s odebíráním jádra?  A co energie, zadarmo?Jako od Vás jsem už hodně dlouho zvyklý na diplomaticky řečeno pitomosti, vzpomínáte na trinitroglycerin ve kvasu či Vaše ochutnávání (lízání) modré skalice)? Svého času jste tvrdil, že domácí pálení je tragdie a že byste se nikdy takového produktu nenapil. 

...nechte si štamprli odpařit někde v teple...

Hraběcí rada pane Rafaeli!! Opravdu si myslíte, že jsou všichni "trdla", ale jen Vy víte kdy odstavit destilaci? Fakt rád čtu Vaše příspěvky, hlavně, že jste z Valsšského království, to víte tam často k jisté firmě jezdíme s manželkou soutěžně degstovat, nechtějte znát ty výsledky, daří se!

Další z podobných je, že po naředění pálenky na pitelnou úroveň se tato ve vařáku zahřeje na destilační teplotu pod chladičem a nechá se z ní vykapat pár kapek, ml, dcl, velmi smrdlavého destilátu. Kde se vzal?

Mám to u rozumět tak, že neumíte odebírat úkap? To jste fakt nečetl mé info, jak se to dá exaktně udělat a není to z mé hlavy. Myslím, že tuto info uveřejnil jako první ing. Balaštík ve své knize o tom, jak správné připravit slivovici. S řadou jeho názorů nesouhlasím, a nevyjasnili jsme si to ani osobní konfrontací, ale nevadí, kyanovodík (b.v. 26 °C) a ethylkarbamát (b. v. asi 170°C) nemají k sobě blízko.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika