Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Nechci nijak mentorovat za což se předem omouvám, ale Jednak je destilátorů spousta, jejích principů a konstrukcí taky a každý zájemce o ně má jiné místní podmínky, představy, možnosti a tak... Takže si musí vybrat hlavně podle nich. Ale co je dle mého názoru nejdůležitější, musí k takovému rozhodnutí tak nějak dozrát. Myslím si, že by si měl, jako já a mi mých podobných "starců" na spoustu věci přijít sám na základě praktických zkušeností a tím i získaných dovedností. (Dnes je to díky internetu velmi jednodušší i když je se tam třeba mnohdy prokousat spousty blábolů). Pokud pominu založení sadu, tak zavařování, pasterizace, výroba moštů, sirupů, pak ovocných vín, macerace, tinktury atd., atd., Filtrace, odkalování, stáčení, láhvování takových. Nebo třeba vyrobit si sám drtič, lis na ovoce, pochopit základní jejích principy je základ. Takové základní zkušenosti jsou dost těžko přenositelné, ale velmi důležité pro ten nejvyšší level... Rafael.
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika