Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ale z jakých švestek? Pokud je to švestka domácí, co tak trpí šarkou, tak to klidně nechte do konce února, destilát získá krásnou peckovou dochuť, jsou to velmi ceněné destiláty na soutěžích, ale až tak po třech letech. Kvas je velmi stabilní. Ovšem pokud si nejste jist odrůdou nebo se jedná o tzv. pološvestky typu Stanley, tak bych to doporučil spíše zpracovat. Bosenky by už byly zoctovatělé. slosar-petr@seznam.cz

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika