Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Velmi složitý problém. Jak douho? On totiž nikdo neví, co je vlastně ten etalon slovovice, chceteli šveštkový destilát. Jak je to vlastně správně, tedy jaká je ta správná harmonie mezi peckovou chutí a tou, co dodává švestkový zbytek. Odvětrání jakéhokoliv destilátu je v podstatě několika hodinová záležitost, jde to v podstatě rychle, ovšem stárnutí destilátu je složité a trvá to v případě švestek asi +- 3 roky. Proč? Kdo ví, ale znalci tohoto destilátu tvrdí, že je po třech lechech nejlepší ve všech parametrech dle Balíkova degustačního systému, pak již poněkud ztráci ve vůni, nikoliv však v chuti. Ze zkušeností vím, že především meruňkovice třešňovice, višňovice, ale i destilát z mirabelelk po třech letech ve vůni věru ztrácejí, málo kdy se tyto destiláty na soutěžích ovocných destilátů lépe umísťují. Je to jako s lidmi, prostě stárneme, ovocné destiláty jsou živé organismy, tedy stále se mění v závislosti na čase, nemá smysl zakládat archiv. slosar-petrvseznam.cz

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika