Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
To skutecne odpovida predcasnemu zastaveni kvašeni, letos bylo extremne horke leto a 35 st celsia na prubeh kvaseni je strasne moc a prirodni kvasinky si s tim zrejme neporadily. V techto pripadech, kdy neni mozne pro kvas zajistit optimalni podminky at uz z duvodu zimy, horka nebo vysoke cukernatosti je prave na miste pouzit osmoticky odolne kvasinky, ktere maji zvysenou teplotni i alkoholovou citlivost. Me s nima hrusky zrovna v techto dnech dokvasily venku do 2 st. cukernatosti, mereno cukromerem. Jinak duvodu proc se zastavi kvaseni muze byt mnoho, ale svestky myvaji tak stabilni kvasy, ze nic jineho me nenapada a horke leto tomu odpovida. Nekde jsem tady i cetl prispevek Rafaela, ze v letosnim horkem lete ma take pomalejsi kvaseni a vypada to že přírodní kvasinky si s touto teplotou tezko poradi. Honza
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika