Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:


Letos se ze mně stal "barbar", protože jsem sehnal téměř zdarma velké množství cukru a pokusně jsem dosladil 2 x 100 litrové sudy švestkového kvasu cca 12 kg cukru (12 kg do každého!). Počítám, že výsledný produkt bude na podělek pro "méně zvané návštěvy" a třeba na horší časy bez úrody. Dokáže někdo odhadnout, kolik se cukru pravděpodobně zkvasí a kolik ne, protože se kvasinky sami alkoholem zahubí? Díky.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika