Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

V podstatě bych napsal totéž. Na ušlechtilé kvasinky, míchání, enzymy atd bych se napoprvé vykašlal. Důležité je dobře zralé ovoce, rozmělněné, hodí se vyrobit zákvas předem (z kvasnic či kvasinek nebo z nějakého "rozjetého" kvasu). Co největší nádoba, přiměřená teplota, těsnící víko s možností odfuku. Švestky neoplachuju, někdo to ale dělá. Dodáte-li zákvas, není opláchnutí švestek - pokud jsou znečištěné popadáním do hlíny - na škodu.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika