Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

To že Refraktometrom sa zbytkový obsah cukru v prekvasenom kvase odmerať nedá som písal v diskusii "Kolik cukru má být v kvasu pri pálení". Vtedy so mnou nesúhlasil pán RAFAEL. Nemal som chuť sa s ním hádať. Môj názor je ten, že množstvo cukru v prekvasenom kvase sa Refraktometrom určiť nedá. Jednoducho to nie je možné! Refraktometer nie je určený na meranie množstva cukru v kvasoch, kde už prebehol proces kvasenia. Je to dobrá pomôcka na zistenie obsahu cukru v ovocí pred kvasením. Kedy má ísť kvas do pálenice sa určuje podla môjho názoru inak. V neposlednom rade záleží aj na tom z akého ovocia je kvas pripravený. Robím niekoľko kvasov ročne, ale nikdy by som sa nespoliehal na Refraktometer napríklad pri marhuľovom kvase, že už je ten čas ísť do pálenice...

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika