Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Možná to bylo tím, že jste jim do jejích práce postavil nějakou překážku...
Třeba nízkou teplotu.
Ale těžko na dálku soudit a rozumovat.
S meruňkami zkušenosti nemám, tak těch 7°Bx.., nevím, ale zas tak strašná hodnota to není.
V takových případech je dobré si provést následující zkoušku. Odebrat část šťávy do skleničky a dát ji do tepla. Většinou se rozkvasí.
*
Jinak si myslím, že ty komerčně prodávané vinné kvasinky nejsou žádní umělí vytvoření "terminátoři cukru" a že ty přírodní, obyčejné, z kterých ta selekce vznikla, dokáží skoro totéž.

Rafael.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika