Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Omlouvám se za dotaz mírně off topic: Večer jsem založil kvas z malých tvrdých koláčových hruštiček (Williamsky a jiné sladké stále čekají na stromech), přidal startovací dávku cukru (asi 3/4kg), kyselinu citrónovou na dokyselení a zbytek sušených vinných kvasinek. Ráno stále nic nebublalo, změřil jsem cukr a je tam pouze 11 Brix. Kolik by měl mít hruškový kvas? Mám dosladit? Nejde mi o výtěžnost a nejsem přítelem řepného cukru v kvasu, ale nerad bych skončil s octemfrown...

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika