Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Jeden doplňkový dotaz pane Rafaeli.

Když je refraktometr nejvhodnější nástroj na určení zbytkového cukru ve kvasu: nakolik je údaj °Bx ovlivněn např. 10% podílem alkoholu (orientačně změřeno vínoměrem). U vínoměru je uvedeno, že při cukernatosti 10°Bx bude naměřená hodnota posunutá o 1% alk.

Byl bych nesmírně šťastný za konkrétní odpověď. Zatím žiju v předpokladu, že po naměření 10%alk a 7°Bx, bude skutečná cukernatost o 2-3°Bx méně.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika