Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Usuzuji, že máte v každém hoboku asi 35 kg kvasu, což je snadno manipulovatelné. Rozhodně bych Vám doporučil udržovat kvas při 16 - 18 °C a do každého hoboku nalijte asi 100 ml 20 % kys.sírové, aby se snížilo pH. Asi je budete muset občas přesouvat do sklepa, aby se obsah ochladil a nedošlo k bouřlivému kvašení, které budoucí kvalitu destilátu negativně ovlivňuje. Pokud se vám podaří doporučenou teplotu udržet, mělo by kvašení probíhat 6 týdnů. Konec snadno rozeznáte púomocí zapálené čajové svíčky. slosar-petr@seznam.cz

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika