Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den, prosím poraďte jak vést třešňový kvas. V týdnu jsem natrhal 3 50l hoboky naplněné cca do 2/3 a do každého jsem nalil 1kg cukru v 1l vody, zatím to mám umístěné v chodbě, teplota kolem 20, 25 st.C, ale zavazí. Mohu přesunout ven pod stříšku, nechat na sluníčku, nebo dát do sklepa, tam je nad podlahou 7-10 st.C. Hoboky mám zašroubované, není to natěsno. Jak mám prosím postupovat, co mám hlídat, dělám to poprvé a bojím se zoctovatění, natrhat to dalo dost práce. Děkuji a přeji pěkný prodloužený víkend.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika