Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

silikonový odpěňovač speciálně vyvinutý podle požadavků lihovarů. Vlastnosti povrchově aktivních substancí zamezují efektivně nežádoucímu vývoji pěny během prokvašení a destilace

Pěnění kvasu při prokvášení ničemu nevadí, je to bouřlivý vývoj CO2 kvasinkami. Nevidím důvod, proč by se tomu mělo zamezovat. 
   U pálení je situace jiná, pěna může projít až do chladiče a znehodnotit kolonu i prvodestilát. Poklud nepoužijete ten silikonový, dá se nahradit 100%ním ztuženým tukem (dřív Iva).
   Náchylné k pěnění jsou obecně kvasy nedokvašené, čiré (z moštu, vína) a tam, kde se nemíchají.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika