Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Já příště budu čekat vskutku do poslední CO2 bublinky

Zrovna u třešní a v případě, kdy si je troufnete kvasit bez cukru (yes), bych to asi neriskoval. Při stávajících teplotách venku je 4,5 týdne až dost. Pochybuji, že LukášS svoje třešně chladil. Je možné, že přislazením 4 kg/100 l (odmyslíme-li si sušinu a pecky, tak to ani 100l šťávy není), se cukernatost mače dostala k hranici zkvasitelnosti. To se pak kvašení zbrzdí a bublinky unikají dlouho.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika