Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Natrhat 100 kg třešní, odstpkovat, odstranit listí a nahnilé plody a větvičky je docela očistec. Už 8.6. jsem Vám odpověděl, ale redakce můj příspěvek nějak zadržela. Vzhledem k tomu, že třešňový kvas je hned po lesních plodechten nejméně stabilní (snadno zoctovatí) doporučuji především namrazit 4 dvoulitrové PET lavhe a po naložení kvasu chladit tak, aby teplota nepřesáhla 18 °C. Přídavek 1 - 1,5% cukru jen zvýší stabilitu kvasu. Vysvětlit to neumím, ale vím, že to funguje, prostě to prodlouží dobu zpracovatelnosti po vykvašení (test s čajovou svíčkou).

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika