Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zasíření bych se tolik nebál. Švestky, pokud se síří, tak málo, protože kvůli barvě se síří spíš světlé ovoce. Navíc běžně se síří i vína a kvasinkám to spíš prospěje. Amatéři občas vyrábějí víno z rozinek a s kvašením problém nemají. Nicméně vysrážet siřičitan bude asi na místě.
   Osobně bych ovoce nedrtil ani nevařil. Přidal bych zákvas, živnou sůl a vody o něco méně než se ztratilo sušením - to aby se kvas nemusel doslazovat. Věřím, že výsledný destilát by mohl svou kvalitou překvapit.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika