Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tak otázkou je,  jak jsou sušené. Pokud byly zasířené, tak by byl asi problém s kvašením, oplachovat je v horké vodě by se vám asi moc nechtělo a přijdete o část cukru.  Jak udělat kvas ze sušených švestek - teoreticky by se dal spočítat poměr švestky - voda podle obsahu cukru, ale co s těmi švestkami? Nasekat, aby rychleji nasály vodu, povařit?

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika