Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Že by se víno dělalo ze sladu, považuji za nesmysl, vyšlo by to dráž než z hroznů. Ale i kdyby, proč ne, bourbon není špatné pití.
   Každé víno jistě vypálit lze. Problém je obsah kyseliny siřičité, kterou je třeba odstranit.  Za zvážení stojí pokus o dokvašení zbytkového cukru. U některých vín k němu dochází i když to nechceme

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika