Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Nevím, nejsem znalec cukrové třtiny, ani výroby cukru a koneckonců ani rumů. Přesto musím přiznat, že   pro mě patří špičkové rumy z latinské Ameriky a karibiku k nejlahodnějším komerčním destilátům. Bez ohledu na surovinu. Co se zápachu týče, ony ty obilné kvasy a vlastně i ovocné taky voní všelijak.
   Jak se liší cukr a melasa z třtiny od té řepné, to nevím. Ale není mi známo, že by z řepy někdo uměl vyrobit něco stejně lahodného.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika