Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Romane chyba není nikde, je to vcelku normální.

A pokud někde přece jen je, tak ve zdrojích a rádcích doporučujících nějaké teploty, množství a lihovitosti při oddělování jednotlivých frakcí.
To jsou jen velmi orientační údaje a hodnoty kterými se v praxi vůbec nejde řídit!
Každý kvas i surovina je jiná a destiláter se musí řídit svými smysly a ne nějakými tlachy.

(Že jste to utnul při třeba těch 62% žádná škoda není,  já někdy musel i při 75-70%, - lepší než si zkazit nebo narušit celou várku. A stejně už to pak rychle padá a žádné větší množství by už nenakapalo. A pokud chcete tak příští rok to můžete přidat do vykvašeného kvasu nebo do lutru. Podle uvážení.)

Rafael.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika