Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Jasně, všechno je otázka jakýchsi rovnováh, něco zůstalo v roztoku, něco se vysráželo, záleží především na teplotě. Zbavíte se možná zákalu, ale taky určitých vonných a chuťových komponent. Důležité je vědět, jaké máte možnosti, ale já myslím, že byste si měl "osahat" prahy možností, tím myslím to, jakou především chuťovou ztrátu utrpíte, pokud macerát zbavíte zakalení, podobnou službu Vám vykoná i aktivní uhlí CW-20, ale to v tomto případu rozhodně nedoporučuji, je příliš agresivní. Má příliš vysoký povrch, asi 500 m2/g a stáhne všechny vonné, ale i chuťové komponenty, vlastně se hodí jen pro úplně zkažené destiláty, připálené, kontaminované pryží či saponáty. Asi byste měl taky vědět, že zákal macerátu není na soutěžích ovocných destilátů nijak na závadu. Ale rozhodně by neměl "zákal" sedimentovat, pokud se s ním chcete presentovat a o to přeci jde, nejsme žádní teoretici. Presentací dokládáme pokrok, a tak je to správně. slosar-petr@seznam.cz
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika