Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

ak som nanieco zabudol alebo mate skusenosti viete poradit

Nevím jak ostatní, já jsem už hodně let na své zahradě cukrovou třtinu nepěstoval. A před tím vlastně taky ne.
1.    Myslím si ale, že koncentrace cukru by neměla být vyšší než 20%, dokonce ne vyšší než 16%, víc kvasinky těžko prokvasí
2. Nevím, jakou logiku by mělo postupné přidávání šťávy. Ovocné kvasy i vína se zakvašují najednou v celém objemu
3. Nevím, jaké pH má třtina, ale šťávu bych asi okyselil.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika