Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den,

zaučuji se na sklepmistra ve vinařství a jezdí si tam pánové pro vylisované víno (matoliny) pro pálení.

Chtěl bych se optat, zda-li má někdo s touto surovinou zkušenosti popř. jaký je postup.

Dle mých oposlouchaných věcí jde o to matoliny rozředit cukrem a vodou, ale v jakém množství či poměru a zda-li se mají vylisovat po cca 48 HODINÁCH LEŽENÍ a pak nechat kvasit?

Moc díky za případné odpovědi.

Lukáš

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika