Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Cukr, nebo i med - ale přijde mi toho medu pro ten účel velká škoda, se může přidat kdykoliv v průběhu kvašení. V případě cukernatějších surovin je naopak lepší přidat to později.
(Osmotický tlak na stěny buněk kvasinek který brání jejích růstu a rozmnožování pro to jasně hovoří!)
A když už někdo preferuje med, tak proč ho degraduje malým přídavkem do kvasů a proč z něj raději nevyrobí medovinu nebo pálenku z ní???
To už bylo daleko smysluplnější.

Rafael.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika