Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Myslím že kvas je v pořádku. I když 10°C asi nic moc. A otázka pod čarou - vy si myslíte že má cukr nebo med vliv na "ocas" pálenky? Chuť je jedna věc a tam kde chuť skončila nastupuje "ocas" který je podle mne způsoben špatným oddělením jádra. Když dobře oddělíte jednotlivé frakce tak je úplně jedno jestli přidáte špetku cukru nebo trochu medu.
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika