Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Kvasinky ho zvládají právě nejlíp. Plísně kyselé pH zastaví úplně, Acetobacter hodně zpomalí.

Příští zkusím koupit kulturu. U vína jsme dosáhli nejlepší výsledky se Saccharomyces bayanus, tak to třeba bude fungovat i u ovoce. Navíc ve víně byl nižší výskyt rodu Hanseniaspora, která tvoří některé nežádoucí vyšší alkoholy - ty vadí u pálenky taky.  

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika