Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Do hruškového (ale třeba i třešňového) kvasu se kyselina dává proto, že nemá dostatečné nízké pH. Kvasinky rády nízké pH, a proto se jim připraví vhodné prostředí. Omezí se tím octovatění kvasu. Pokud vám přijde kyselina sírová jako moc hardcore, tak lze použít i třeba kyselinu citronovou. Já jsem kvas připravoval tak naposledy před 5i lety a příští rok, pokud se urodí, zkusím taky přidat sírovku. Pozor na manipulaci, 96% sírovka způsobuje velmi těžké popáleniny. Do pálenky se nedostane, bod varu je až někde kolem 300° C. 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika