Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Predloni jsem udelal pokus. Do nadoby jsem dal 90 litru vody, 20 kg repneho cukru a kuchynske drozdi. Jemne to bublalo asi tri mesice od brezna do cervna. Ziskal jsem asi 13 litru 50% alkoholu, ktery mam v umyslu pridaval do likérů. Bublalo to fakt pomalu a neochotně. Nechci teď resit kvalitu ziskaneho alkoholu - je to z řepy.. Ale zajimalo by mě, jestli by něco (treba živná sůl, nevim k čemu to je) zpusobilo, aby to kvasilo rychleji a pripadne dalo víc alkoholu..? Dekuji. Efendi
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika