Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Člověče nešťastná, on Vám nikdo neřekl, že lesní ovoce je k nakládání to nejobtížnější a nejryskantnější? Vzpomínám, že tu kdysi psali jasíci manželé, spíše starší, kteří se ptali na kvas z malin a že prý posbírali 600 (šest set) litrů malin, sypali je do sudu jak dozrávali a je to po čertech kyselé. No bodejď ne, samá octovka. Vámi inserovaná teplota 19 °C je příliš vysoká, hrňte tam petky s ledem (pan Rafael si myslí, že je to blbost, ale já vím svý), desivě špatnou stabilitu kvasu můžete zlepšit¨3%- ním přídavkem cukru a hlavně neustále kontrolovat vývoj CO2 zapálenou čajovou svíčkou u hladiny kvasu. Jakmile bude stále hořet, okamžitě zpracovat, tím okamžitě myslím nejdéle hned a zkonzumujte to do roka. Tyto destiláty neobyčejně rychle ztrácejí ve vůni, ale i v chuti. Za rok z toho bude líh. slosar-petr@seznam.cz

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika