Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Podařilo se mi naplnit bečku jahodami. Jedná se o dovozovky, tedy nic moc sladké. Š´távy pustily hodně. Dosladil jsem na 17 ° (měřeno moštoměrem. Po doslazení(cukr rozpuštěný v teplé vodě) a utažení víka, začal už po 6ti hodinách kvas probublávat přes kvasnou trubičku. Teplota místnosti s kvasem je konstantních 19 st.
 

Nemám téměř žádné zkušenosti.

Otázky zní:

1) je doslazení na 17°dle moštoměru dostatečné?

2) Při jaké hodnotě cukru je kvas připraven na pálení?

3) má smysl měřit a hlíádat i obsah alkoholu ve kvasu?

Ptám se proto, že s čištěním malých jahod byla strašná práce a nerad bych kvas pokazil.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika