Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den, letos poprvé jsem založil kvas z meruňek. Po cca 4 dnech se na jedné z beček vytvořil bílý povlak. Po přečtení tohoto tématu jsem zjistil, o co asi jde, patrně se tam začal tvořit křís. Všichni píšete, že je nutno křís odebrat mechanicky a pak okyselit kyselinou mléčnou, nebo sírovou. mám proto dotaz (možná hloupý): kde koupím kyselinu mléčnou, popř. sírovou? Znám kyselinu sírovou akumulátorovou, ale nechce se mě věřit, že je to ta správná kyselina. Popř. jak ji zředit, kolik % by měla mít, aby to mělo smysl a správný efekt.

Děkuji za informace. Gregor

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika