Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Já bych se odvětrání CO2 až tolik nebál. Pokud je kvašení na začátku - a to s ohledem na přidávání čerstvého ovoce nepochybně je - vyvíjí se oxidu dostatek na to, aby vniklý kyslík vytlačil. Já naopak když přisypávám ovoce do sudu (u švestek to snad ani jinak nejde), natlačím plody pod hladinu již tekutého mače. Když to nejde a tekutiny je málo, tak je rozmačkám.
   Nahnilé plody třídím hned při sběru.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika