Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

1.Když to jde, blánu křísu je dobré odstranit. Třebas opakovaně.
2. Malé množstzví křísotvorných bakterií nevadí.
3. Okyselení kvasu je na místě (švestky a jablka kyselit netřeba) bez ohledu na cukernatost. Samozřejmě čím méně cukru v kvasu, tím je náchylnější a tím je okyselení potřebmnější.
4. Postříkávání kyselinou citronovou - nevím, jednodušší mi přijde jednorázové okyselení stabilní kyselinou (mléčnou, sírovou)
5. Naplnit nádobu naráz je dobré. Když to nejde, plní se postupně. Já považuji za lepší plnit postupně úplně zralým (spadeným) ovocem než naplnit naráz otřepaným nezralým.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika